Tag på en weekend i den danske natur

Når hverdagen fylder meget og er hektisk, kan det være rigtigt gavnligt at tage på et weekendophold. Der findes mange måder at gøre det på, og ikke alle har råd til at tage på dyre hotelophold. Derudover er der også mange, der gerne vil udforske den danske natur, og det kan faktisk være en god måde at holde weekend på. Det er derfor både billigt og spændende, og man får rig mulighed for at stresse helt ned på sådan en tur. Det der imidlertid ofte afholder folk fra at tage afsted i naturen, er at det kan være svært at overskue, hvordan man skal opbevare ens mad. Det findes der heldigvis en løsning på.

Køleboks 12v

Der findes smarte 12v kølebokse med kompressor, som gør det muligt at opbevare og nedkøle mad og drikkevarer i en køleboks i bilen eller i sin campingvogn. En køleboks med kompressor fungerer anderledes end de almindelige kølebokse, man kender fra bilerne, da de også kan nedkøle varerne grundet deres meget kraftige kompressor. Køleboksene findes til ca. 2000 kr. og opefter og har forskellige størrelser. Nogle har hjul på grundet deres størrelse. Køb din nye boks på Bluebay-marine.dk, hvor du finder et stort udvalg af 12v kølebokse.

Weekend i den danske natur

Der findes rigtigt mange gode muligheder for at komme på weekend i den danske natur. Rundt om i landet findes der markerede ruter, hvor man gå både korte og lange ture, så man kan komme i kontakt med naturen og sig selv. Hverdagens stress kommer ligesom på afstand, når man oplever nye dele af den danske natur. Når man skal på weekend, skal man gerne finde et sted at sove. Der vil være forskellige muligheder. Hvis man er stort udemenneske, vil det være muligt at sove i et af landet shelters, som man enten bare kan overnatte i, som det passer en, eller som man skal booke i forvejen. Ofte er det kun tilladt at sove 1-2 nætter i en shelter af gangen. Hvis man ikke er helt så udevandt, kan man også overnatte på et af landets mange fine campingpladser, hvor man både kan sove i telt og i campingvogn. På flere campingpladser kan man også sove i hytter, hvis man hellere vil det. Du kan se det store udvalg af danske campingpladser på denne hjemmeside danskecampingpladser.dk.

Tag køleboksen med på ferie

Når du har fundet ud af, om du vil sove i naturen eller på en campingplads, kan du tage din nye køleboks med på ferie. Da den kan tilsluttes bilen, har du rig mulighed for at tage den med, uanset hvad du vælger. Mange biler har en funktion, der gør det muligt at have strømtilførslen tændt, selvom bilen er slukket. Køleboksen har en funktion der gør, at den slukker, før bilens strøm løber tør. Du risikerer derfor ikke, at du ikke kan køre med bilen dagen efter. Hvis du er på en campingplads, har du også mulighed for at tilslutte din 12v køleboks til et almindeligt 240v stik, da der medfølger flere kabler.