Sådan laver man den fedeste polterabend for ham

Skal du snart afholde en rigtig fed polterabend for din gode mandlige ven eller mandlige kæreste? Her får du en række gode råd til, hvordan du gør den ekstra god.

Skal du bestille en stripper?

For rigtig mange mennesker hører det ligesom en polterabend til at man booker noget strip. Det kan du blandt andet gøre på en side som https://skystrip.dk/. Men der er naturligvis også en del andre firmaer, som du kan vælge imellem, hvis du af den ene eller anden grund ikke vil benytte dette firma.

Når du booker en stripper så er det imidlertid også vigtigt lige at lave sine undersøgelser først. Det er trods alt en del penge, som man skal af med for dette. Det er derfor også vigtigt, at man får en rigtig god oplevelse med det. Derfor er det en god idé at tage et kig på nogle anmeldelser fra tidligere kunder.

Alkohol eller brætspil?

Det er også meget vigtigt lige at vide grundlæggende hvilken form for polterabend, fyren er interesseret i, før du begynder at arrangere en masse. Det kræver altså også at du tager nogle gennemgående snakke med ham om, hvad det er han er interesseret i.

Vil han for eksempel gerne have en polterabend med masser af alkohol og strip? I så fald er det sådan en fest du skal holde for ham. Men der er også en del fyre derude som egentlig ville have det bedst med nogle brætspil, kolde bajere og lignende. Hvilken type er han?

Og her er det vigtigt at lægge dine egne personlige interesser til side. Det kan for eksempel godt være at du har lyst til en vild fest med alkohol og strip. Med hvis han ikke er interesseret i det, så er det ikke den type fest, du skal afholde.