Sådan kan din rejse blive til en endnu bedre oplevelse

Alle vil have, at deres rejse bliver til en endnu bedre oplevelse. Dette hjælper vi dig med, hvis du læser denne artikel. Mange folk tænker oftest over en række ting, før de tager afsnit. Vi kan forhåbentlig afklare et eller flere af disse spørgsmål. Stiller du derfor et eller flere af følgende spørgsmål, så kan vi hjælpe dig: Bør jeg tage kontanter med på rejsen? Bør jeg lede efter et debitkort med fordele?

 

Selv hvis du ikke stiller dig selv ovenstående spørgsmål, så kan du måske lære en ting eller to, som du kan gøre mere effektivt, end du gør lige nu.

Få det bedste debitkort og få fordele

Vælger du at få det bedste debitkort, så får du en del forskellige fordele, som kan gøre din rejseoplevelse endnu bedre. Lad os fortælle, hvordan det hele hænger sammen.

 

Hvis der skulle nævnes et debitkort, der kan hjælpe dig mest muligt på din rejse, så er det helt klart Revolut. Det er en udenlandsk bank, hvor du som dansker kan oprette en gratis konto. Til denne konto kan du så få det omtalte debitkort helt gratis, men du skal selvfølgelig betale for fragten. Fragten er ikke særlig dyr, og hvis du er rigtig heldig, så kører de en kampagne, hvor du heller ikke skal betale for fragten.

 

Hæv 1.500 kr. gebyrfrit om måneden

Vælger du at oprette dig hos Revolut og få deres kort, så kan du faktisk foretage gratis hævninger i danske og udenlandske hæveautomater helt gratis. Der er dog en begrænsning på 1.500 kroner i Danmark. Hæver du i udlandet, så er det, hvad der er tilsvarende i den lokale valuta. En anden begrænsning er, at du heller ikke kan sprede beløbet ud på alt for mange hævninger.

 

Det gode tip er derfor, at lige så snart du kommer til udlandet, så hæver du for, hvad der svarer til 1.500 kr. på én gang. Dermed er der ingen gebyrer involveret. Hvis man skulle sammenligne det med din bank, så kommer du nok til at betale et par procent i vekselgebyrer samt 30 til 40 kroner for at hæve i udlandet.

 

Er 1.500 kr. om måneden ikke nok, så har du egentlig to valgmuligheder: for det første kan du opgradere til Revolut Metal, så din begrænsning bliver en del højere. Alternativt kan du købe rejsevaluta, altså kontanter i udenlandsk valuta, inden du tager afsted. Dette er stadigvæk dyrere end at hæve med Revolut, men hvis opgradering ikke er en mulighed, så kan det alligevel være en god idé.

 

Har du en virksomhed, og mangler du en erhvervskonto, så kan Revolut også tilbyde en helt gratis erhvervskonto til danske virksomheder. Dette kan du læse mere om her.

 

(!) Betingelser gør sig gældende for alt det ovenstående. Vi har været inde på visse af dem.