Tips til at tage billeder på turen til Disneyland

Hvis du har børn, ved du udmærket, at deres største ønske, er at komme til Disneyland. Det er her alle drømme går i opfyldelse, både for børn og voksne. Børnene får lov til at se deres favorit Disney karakterer i levende live, og voksne får mulighed for at få genopdaget barndommens fantasi og glæder. Der er simpelthen ingen grund til, at man ikke skal tage på familietur til Disneyland! Du kan finde Disneyland Paris tilbud i linket. Noget af det vigtigste, er dog, at I får foreviget jeres minder ved hjælp af fotografier, så I altid kan se tilbage på jeres magiske tur.

Sørg for opladede telefoner

En tur i Disneyland Paris betyder for forældre, at der er meget oppakning og brug for en stor taske. Man skal både have ting med til ungerne, plads til de souvenirs der bliver købt, snacks, vand og meget andet. Derfor er det helt forståeligt, hvis du ikke har energi til at bære rundt på et stort spejlreflekskamera og flere objektiver. Mobiltelefoner er heldigvis så avanceret, at deres kamera sagtens kan bruges. Sørg derfor for at have jeres telefoner opladet inden i drager ud, og medbring eventuelt en powerbank, så I kan lade den op i løbet af dagen.

Få andre til at tage billeder for jer

Alle i Disneyland er der med det samme formål; at have en magisk dag! Du er derfor ikke de eneste forældre, som gerne vil have taget et familiebillede. Du kan derfor med fordel spørge andre besøgende i Disneyland Paris, om de ikke vil tage et billede for jer. Så kan I få billeder af hele familien foran det ikoniske lyserøde slot.

Planlæg dine fotografier hjemmefra

Du kan med fordel finde et kort over Disneyland Paris og finde ud af, hvor de store og flotte ting er. På den måde, kan du allerede hjemmefra danne dig et indtryk af, hvad du gerne vil have samlet familien omkring når I er der. Hvis du allerede nu ved, at dine børn er stor fan af Star Wars, kan du hjemmefra planlægge, at I skal tage billeder i det område. Find de bedste attraktioner, få hele familien klædt ud, og få taget billeder for livet. Dem kan i efterfølgende printe ud og hænge op derhjemme, så både forældre og børn altid vil kunne se tilbage på en fantastisk og magisk tur til Disneyland Paris!