3 vigtige ting du skal gøre før du rejser til Sri Lanka

Når man bor i Europa, kan det være nemt at glemme, at det kan være svært at rejse ind i lande uden for Europa. Vi er vant til at kunne køre hele vejen hen til vores feriedestination uden problemer. Verden har en masse smukke lande, og Sri Lanka er en af dem, Her kan du læse om de 3 vigtigste ting, som du skal gøre, inden du rejser til Sri Lanka.

Få styr på hotel og fly

Noget af det første, som man løser, når man gerne vil ud og rejse, er transport og ophold. Sri Lanka er en ø placeret under Indien på verdenskortet, så det er en lang bilferie, hvis man ikke vil flyve. Det er uden tvivl nemmest at flyve til Sri Lanka, da det ikke kræver indrejsetilladelse i flere lande, og det er hurtigere. Når du lander i Sri Lanka, vil du gerne være sikker på, at du har et ordentlig sted at bo. Når du booker hotel, kan det være en god ide at læse anmeldelserne gennem, inden du booker. Det kan spare dig fra at blive skuffet, hvis hotellet ikke ser ud, som det gør på deres hjemmeside.

Sådan får du styr på visum

Selvom du har hotel og fly til Sri Lanka, er du ikke helt klar til at komme afsted. Visum er nødvendigt for at komme ind i Sri Lanka – også selvom det kun er for ferie. I Europa er det langt fra alle lande, hvor man skal sørge for at have visum, inden man tager afsted. Når du søger et visum til Sri Lanka, er det vigtigt, at du vælger den rigtige type. Der er forskel på, om man har et turist-, transit eller forretningsvisum, når man skal afsted. Selvom det kan lyde overvældende at skulle have styr på visum, inden man tager afsted, kan man nemt lave en Sri Lanka visum ansøgning online.

Få de rette vaccinationer

Når du rejse udenfor Europa, er det altid en god ide at have styr på alle de nødvendige vaccinationer, inden du tager afsted. Når du rejser til kontinenter som Asien, Afrika osv. er det vigtigt at have fået de nødvendige vaccinationer. De sikrer, at du får en sikker rejse med mindre risiko for sygdom.